Jouw nieuwe werknemers vind je eenvoudig met Hello Hiring.

Samen met jou vinden wij nieuw talent in de sectoren ICT, Marketing, Sales en Techniek.
Met Hello Hiring investeer je het vinden van dé juiste kandidaat en voorkom je voortijdige uitstroom en/of een mismatch. Onze passie is het vinden van dé kandidaat met de potentie en kwaliteit om jouw bedrijf naar het volgende niveau te helpen.

Met onze verschillende pakketten krijg jij de hulp die je nodig hebt in jouw zoektocht naar de juiste kandidaat.

interior of beautiful modern office

Resultaat gericht

Klantgericht

Co-creatie

Hoe we dat doen?

1. Ontmoeting: Om erachter te komen wie jij of jouw bedrijf nodig heeft , beginnen we bij jou. We nemen graag de tijd om jouw bedrijf, kernwaarden en visie beter te begrijpen. Dit doen we tijdens een kennismakingsgesprek waar je duidelijk kunt aangeven welk profiel jij zoekt.

2. Profiel: Op basis van het kennismakingsgesprek werken wij het profiel uit van de kandidaat waar jij naar op zoek bent. Hierin verwerken we natuurlijk de kernwaarden en visie van jouw bedrijf!

3. Zoeken maar! : Dankzij onze slimme marketingstrategie en brede netwerk van (nieuwe) talenten zorgen wij ervoor dat jouw vacature op de juiste manier in de markt gezet wordt. Wij zijn er van overtuigd dat onze marketingstrategie de vacature onder de juiste ogen weet te brengen.

4. It’s a match! : Nadat we alle aanmeldingen hebben verzameld gaan we kijken hoe groot de kans is dat de kandidaten een match zijn met de vacature. Hiervoor gebruiken wij slimme beoordelingstool en kijken we verder dan alleen het CV van de kandidaat.

5. Gesprek: Hier begint het voor jou. Nadat wij verschillende matches hebben aangeboden begeleiden we je van begin tot eind in het sollicitatieproces. Van eerste ontmoeting tot salarisonderhandeling, Hello Hiring werkt samen met jou om het voor zowel de kandidaat als de werkgever zo soepel mogelijk te laten verlopen.

6. Dossier: Alle stappen houden we nauwkeurig bij in onze rapportages waar jij toegang tot krijgt. Zo weet jij altijd hoe het er voor staat met de vacature.

245+

Collega’s aan het werk

178+

Tevreden opdrachtgevers

134+

Openstaande vacatures

Benieuwd hoe we jou kunnen helpen met jouw vacature?
Je kunt natuurlijk vrijblijvend contact met ons opnemen.
Vul het formulier hieronder in en we nemen contact met je op!

Deze kandidaten zijn je voorgegaan

Sanne Gehner

Sofie heeft meerdere recruitment projecten opgepakt voor Landal GreenParks. Zo heeft ze o.a. enkele senior en medior marketing profielen opgepakt en ook een groot project voor ons Contact Center. Sofie is altijd vrolijk, professioneel en communiceert duidelijk en helder. Ze komt afspraken na en zorgt voor tevredenheid bij de diverse Business Mangers waar ze binnen Landal mee gewerkt heeft. Ze werkt efficiënt en zorgt ervoor dat onze recruitment projecten ook budgettair gezien binnen de afgesproken kaders blijven. Ik kan Sofie aanraden aan iedere organisatie.

Vince Kieft

Sophie heeft mij enorm geholpen bij het vinden van een passende baan. Altijd enthausiast en vriendelijk. Topper!

Mojgan Goldar

Sofie heb ik leren kennen als een gedreven en resultaat gerichte persoon,ze is een prettige gesprekpartner iemand die je kan vertouwen en heeft hart voor haar werk ,ze is een echte pro. mijn dank is groot Sofie .success.

Bas Van Koesveld Designation

Toen ik op zoek was naar werk heeft Sofie mij in contact gebracht met wel tig bedrijven bij mij in de buurt. Daardoor heb ik goed kunnen kiezen naar waar ik naar op zoek ben. Dankjewel!