Hello Hiring:

waar werkgevers hun nieuwe talenten vinden. Wij vertalen jouw waarden, visie in ambities in het profiel dat jouw wensen weet te vervullen. Klaar voor de volgende stap in je carrière? Bij ons vind je de hele trap!

Resultaat gericht

Klantgericht

Co-creatie

Close-up of businessman taking notes in office

Hello Hiring

Vacatures: Met meer dan (GETAL) vacatures is er altijd wel een baan in een sector die bij jou past. Van IT, Sales tot Techniek of Finance, bij We Unite vind je het allemaal.

Helder: Bij ons geen poespas. Je weet altijd precies waar je aan toe bent, of je nu op zoek bent naar een baan of een talent.

Support: We staan voor je klaar. Van ons kun je gedurende het gehele proces van zoeken naar vinden de juiste steun verwachten.

Test it: Weet je nog niet zeker in welke baan jouw talenten zullen uitblinken? Dankzij onze persoonlijkheidstesten wordt snel duidelijk waar jouw krachten liggen.

245+

Collega’s aan het werk

178+

Tevreden opdrachtgevers

134+

Openstaande vacatures

Wil je ook elke dag met een glimlach naar je werk?

Deze kandidaten zijn je voorgegaan

Sanne Gehner

Sofie heeft meerdere recruitment projecten opgepakt voor Landal GreenParks. Zo heeft ze o.a. enkele senior en medior marketing profielen opgepakt en ook een groot project voor ons Contact Center. Sofie is altijd vrolijk, professioneel en communiceert duidelijk en helder. Ze komt afspraken na en zorgt voor tevredenheid bij de diverse Business Mangers waar ze binnen Landal mee gewerkt heeft. Ze werkt efficiënt en zorgt ervoor dat onze recruitment projecten ook budgettair gezien binnen de afgesproken kaders blijven. Ik kan Sofie aanraden aan iedere organisatie.

Vince Kieft

Sophie heeft mij enorm geholpen bij het vinden van een passende baan. Altijd enthausiast en vriendelijk. Topper!

Mojgan Goldar

Sofie heb ik leren kennen als een gedreven en resultaat gerichte persoon,ze is een prettige gesprekpartner iemand die je kan vertouwen en heeft hart voor haar werk ,ze is een echte pro. mijn dank is groot Sofie .success.

Bas Van Koesveld Designation

Toen ik op zoek was naar werk heeft Sofie mij in contact gebracht met wel tig bedrijven bij mij in de buurt. Daardoor heb ik goed kunnen kiezen naar waar ik naar op zoek ben. Dankjewel!